OVER ARJON


MIJN NAAM IS ARJON VAN DEN TILLAART EN VAN JONGS AF AAN IS DE MUZIEK MIJN GROOTSTE PASSIE. IK GENIET ER ELKE DAG WEER VAN DAT IK VAN MIJN PASSIE MIJN WERK HEB KUNNEN MAKEN EN DAT IK ZO VEEL MENSEN BLIJ MAG MAKEN MET MUZIEK.

ALS KIND TROMMELDE IK OP POTJES EN PANNETJES EN ZELFS DE LAMPEN WAREN TIJDENS HET ETEN NIET VEILIG.

OP MIJN 14KREEG IK EEN LEENDRUMSTEL EN BEGON IK AL VRIJ SNEL MET MUZIEK MEE TE DRUMMEN. VERVOLGENS BEN IK OP DE MUZIEKSCHOOL BEGONNEN MET DRUMLESSEN.
VAN MIJN OUDERS MOCHT IK KIEZEN; AUTORIJLESSEN OF EEN EIGEN DRUMSTEL. DAT LAATSTE WERD HET.

MIJN LIEFDE VOOR DRUMMEN HEB IK VERDER VORM GEGEVEN IN DRUMBLE DANCE. DE ENERGIEKE WORKOUT OP VROLIJKE MUZIEK; DRUMMEN OP FITNESSBALLEN EN INTENSIEF BEWEGEN OP DE MUZIEK.
MAAR NAAST INSTRUCTEUR DRUMBLE DANCE, BEN IK OOK DJ. IK KOM GRAAG DE MUZIKALE INVULLING VERZORGEN TIJDENS JOUW FEEST OF EVENEMENT.

IK BEN OP MUZIKAAL GEBIED VAN ALLE MARKTEN THUIS. IK HOU ER VAN OM EEN TOF FEESTEJ TE MAKEN. ALLE GENRES MUZIEK ZIJN WELKOM; MUZIEK VAN VROEGER EN VAN NU. MUZIEK UIT DE JAREN '50 EN '80 TOT AAN DE HITS VAN NU.
WIL JE EEN THEMAFEEST? GEEN PROBLEEM! SAMEN KIJKEN WE WELKE MUZIEK JE DAAR BIJ WIL HEBBEN.

IK REGEL ALLE MATERIALEN VOOR EEN GESLAAGD FEEST. VAN GELUID TOT VERLICHTING!
EN HOE LEUK IS HET OM TIJDENS JE FEEST EEN WORKSHOP DRUMBLE DANCE TE DOEN? ZO HEB JE GEGARANDEERD GASTEN OP DE DANSVLOER EN IS DE FEESTSFEER DIRECT EEN FEIT!

KLIK HIER OM ALLES TE WETEN TE KOMEN OVER DRUMBLE DANCE!

DJ Arjon

"Ik geniet er elke dag van dat ik zo veel mensen blij mag maken met muziek"

WIL JE MEER INFORMATIE?
NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!
WE BEANTWOORDEN JE BERICHT ZO SNEL MOGELIJK.